4 manieren om boob tape te gebruiken voor een perfecte pasvorm, elke keer weer

Ben je het beu dat je bh-bandjes constant van je schouders glijden of dat je beugel in je ribben prikt? Heb je ooit een manier gewenst om je borsten te liften, vorm te geven en te ondersteunen zonder dat je een beha nodig hebt? Zoek niet verder, want boob tape is hier om de dag te redden!


Maar wacht even, denk je misschien, is boob tape niet alleen voor die beroemdheden die een volledig BH-loze look op de rode loper willen rocken? Nou, ja en nee. Terwijl boob tape je zeker het vertrouwen kan geven om behaloos te gaan in een decolleté, is het ook een veelzijdig hulpmiddel dat op verschillende manieren kan worden gebruikt om elke keer weer een perfecte pasvorm te krijgen.


Hier zijn 5 creatieve manieren om borstband te gebruiken voor een perfecte pasvorm:


  • Als borstlifter. Als je je borsten een beetje extra lift wilt geven zonder onder het mes te gaan, dan is boob tape je vriend. Breng gewoon een kleine strook boob tape aan onder het midden van je borsten en nog een strook aan de buitenkanten. Dit zal helpen om je borsten te liften en vorm te geven voor een jeugdiger en parmantiger uiterlijk.
  • Als borstscheider. Als je te maken hebt met de gevreesde "uni-boob"-situatie waarbij je borsten samengedrukt zijn, kan boob tape helpen om ze te scheiden en vorm te geven. Breng gewoon een kleine strook boob tape aan in het midden van je decolleté en een andere strook aan de buitenkant van je borsten. Dit zal helpen om een natuurlijk en gedefinieerd decolleté te creëren.
  • Als boob sweeper. Als je een laag uitgesneden top of jurk draagt en niet wilt dat je borstband zichtbaar is, kun je deze gebruiken om je borsten naar boven en naar het midden van je borst te "vegen". Dit zal helpen om een natuurlijker en gelift uiterlijk te creëren terwijl de tape aan het zicht wordt onttrokken.
  • Als bh-bandverlenger. Als je ooit in een situatie bent beland waarin je bh-bandjes te kort zijn en niet genoeg steun bieden, kan borstband je te hulp schieten. Knip een klein stukje borstband af en bevestig het aan het uiteinde van je bh-bandje om het een paar centimeter langer te maken. Voila, onmiddellijke lift en ondersteuning

Dus daar heb je het, 4 creatieve en grappige manieren om boob tape te gebruiken voor een perfecte pasvorm, elke keer weer. Of je nu zonder beha wilt, of je borsten wilt liften en vorm wilt geven, de mogelijkheden zijn eindeloos. Happy taping!