Boob tape-alternatieven: ontdek de nieuwste manieren om je borsten op te laten vallen zonder te plakken

Als je een alternatief voor boob tape nodig hebt, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn er een paar om te overwegen:


  1. Siliconen nipple covers: Deze plakkerige cups kunnen onder kleding worden gedragen om de tepels te bedekken en te beschermen. Ze zijn een geweldige optie voor degenen die een meer discrete look willen dan traditionele boob-tape.
  2. Breast petals: vergelijkbaar met siliconen tepelbedekkers, zijn breast petals kleine, klevende plakkers die onder kleding kunnen worden gedragen om de tepels te beschermen. Ze zijn vaak gemaakt van een stofachtig materiaal.
  3. Breast lift tape: Dit type tape is speciaal ontworpen om de borsten te liften en te ondersteunen, waardoor een natuurlijk ogende lift ontstaat zonder dat een beha nodig is. Het is een geweldige optie voor diegenen die hun decolleté willen verbeteren zonder het ongemak van traditionele borstband.
  4. Breast support bands: Deze elastische banden kunnen rond de borst worden gedragen om de borsten te ondersteunen en te liften.