Ontdek Jouw Cupmaat: Hoe Bepaal je je Juiste Cupmaat

Twijfel je welke cupmaat je hebt? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! Veel vrouwen hebben moeite met het bepalen van hun cupmaat, waardoor het lastig kan zijn om de juiste bh te vinden. In deze blogpost geven we je wat simpele tips en trucs om je cupmaat te bepalen, zodat je de perfecte bh vindt die perfect bij je past.


Laten we eerst eens kijken wat cupmaat is. Cupmaat verwijst naar het volume van je borsten, dat wordt bepaald door de omtrek van je borst en de omtrek van je borsten te meten. Deze meting wordt vervolgens gebruikt om uw cupmaat te bepalen, die meestal wordt uitgedrukt in letters (zoals A, B, C, D, etc.).


Volg deze stappen om je cupmaat te bepalen:

  1. Meet de omtrek van je borst met een meetlint. Plaats het meetlint rond je borst, net onder je borsten. Zorg ervoor dat het meetlint waterpas is en niet te strak of te los.
  2. Meet de omtrek van je borsten met een meetlint. Plaats het meetlint rond uw borsten, net boven de tepel. Zorg ervoor dat het meetlint waterpas is en niet te strak of te los.
  3. Trek de maat van je borst af van de maat van je borsten. Dit geeft je het verschil tussen de twee metingen, die wordt gebruikt om je cupmaat te bepalen.
  4. Gebruik een cupmaattabel om je cupmaat te bepalen. De meeste cupmaattabellen gebruiken het verschil tussen de borst- en borstomvang om de cupmaat te bepalen. Als het verschil tussen de borst- en borstomvang bijvoorbeeld 2 inch is, is uw cupmaat waarschijnlijk een A. Als het verschil 4 inch is, is uw cupmaat waarschijnlijk een B, enzovoort.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je eenvoudig je cupmaat bepalen en de perfecte bh vinden die je als gegoten zit. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag en vind de perfecte bh voor jou!