Nip Tips: de do's en don'ts van herbruikbare siliconen nipple covers

Hé girls, als je plakkerige en oncomfortabele tepel covers wilt vermijden, zijn herbruikbare siliconen tepelbedekkers de juiste keuze! Deze geweldige kleine dingen zijn comfortabel, handig en supergemakkelijk te gebruiken. Maar zoals bij elk product zijn er enkele dingen die je wel en niet moet doen om het meeste uit jouw herbruikbare siliconen tepelbedekkers te halen.


Dos:

  • Was je herbruikbare siliconen nipple covers na gebruik met water en zeep. Dit helpt bij het verwijderen van vuil of vet dat zich mogelijk op de hoezen heeft opgehoopt en zorgt ervoor dat ze goed aan jouw huid hechten.
  • Breng de covers aan op je schone en droge huid. Dit voorkomt irritatie en zorgt ervoor dat de nipple covers de hele dag goed blijven zitten.


Don'ts:

  • Breng de nipple covers niet aan op een natte of vochtige huid. Hierdoor kunnen de covers verschuiven en hechten ze mogelijk niet goed.
  • Breng geen lotion, olie of andere producten aan op je huid voordat je de covers aanbrengt. Hierdoor worden de tepelbedekkers glad en plakken ze mogelijk niet goed.
  • Draag de covers niet langer dan aanbevolen. Overmatig gebruik van de hoezen kan irritatie of ongemak veroorzaken en kan er ook voor zorgen dat de hoezen hun vorm verliezen of minder effectief worden.


Door deze Do's en Don'ts te volgen, kan je de herbruikbare siliconen tepelbedekkers veilig gebruiken en genieten van een glad, naadloos uiterlijk zonder het ongemak van de Inodes nipple cover. Happy covering!